Demo inplannen? of
YouTube Twitter LinkedIn Facebook
Menu

group

Klassikale training

Zolang de corona maatregelen van kracht zijn organiseert Aegolius klassikale trainingen waarbij er een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen gegarandeerd kan worden. Ook zijn er voldoende desinfecterende middelen in het lokaal aanwezig zijn.

Tijdens een klassikale training wordt het cursusmateriaal groepsgewijs aangeboden en wordt er gewerkt met een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding. De klassikale trainingsvorm is uitermate geschikt voor medewerkers die net dat extra beetje begeleiding kunnen gebruiken: tijdens een training in groepsverband is interactie met de trainer mogelijk en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Wanneer de organisatie werkt met het Integrated Learning leerconcept, dan kan de klassikale training als aanvulling op de online training worden gebruikt. Op deze manier kan niveauverschil worden ondervangen en kunnen medewerkers leren op de manier die het beste bij hem of haar past. Het maakt niet uit voor welke trainingsvorm de medewerker kiest: hij of zij leert altijd hetzelfde doordat de inhoud altijd gelijk blijft.

De klassikale trainingen kunnen goed met het Integrated Learning materiaal worden verzorgd.