Demo inplannen? of
YouTube Twitter LinkedIn Facebook
Menu

Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs

Introductie

Digivaardig in het Onderwijs

Wil je dat jouw medewerkers en leerlingen zich ontwikkelen op het gebied van het gebruik van ICT? Wil je dat ze zelf kunnen bepalen wat, wanneer en hoe geleerd kan worden? Dan is het leerarrangement Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs iets voor jouw organisatie!

Speciaal voor het onderwijs heeft Aegolius een aantal profielen samengesteld die aansluiten bij de vaardigheden die medewerkers binnen het onderwijs nodig hebben. De inhoud van de profielen is naar wens aan te passen en aan te vullen met organisatie specifieke inhoud.

Met Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs heb je 12 maanden lang beschikking over een integrale nulmeting, leerarrangementen Basis Computervaardigheden, Office 2016/2019/365, Gezond Beeldschermwerk en Cybersecurity & Privacy.

Het is mogelijk om het volledige programma te volgen, onderwerpen in de gewenste volgorde te doorlopen, te leren aan de hand van het persoonlijk opleidingsadvies of via Zoeken het betreffende onderdeel te volgen (microlearning).

Rapportages, dashboard en koppeling met LMS

Organisatierapportage

Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs bevat tevens een gedetaileerd dashboard, uitgebreide rapportagemogelijkheden en koppeling met LMS (via LTI) of Active Directory (ADFS).

Voor een voorbeeld van een organisatierapportage in PDF-formaat klik hier.
Voor een voorbeeld van een individuele rapportage in PDF-formaat klik hier.

Integrated Learning

Alle onderwerpen van het leerarrangement worden vanuit een portal aangeboden waarin een nulmeting, een theoriemodule en een toets zijn opgenomen. Deze zijn gemaakt volgens het 'Integrated Learning' leerconcept.

Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs is uitermate geschikt voor zelfstudie (e-Learning) maar kan ook als cursusmateriaal bij een traditioneel klassikale training worden gebruikt. Dit houdt in dat je effectief en efficiënt kunt trainen in de leervorm die aansluit bij jouw leerstijl. Het toepassen van dit leerconcept maakt het aanschaffen van extra opleidingsmaterialen, zoals boeken, overbodig.

Wil je meer weten over het Integrated Learning leerconcept? Lees verder op deze pagina.

Trainingsvormen
Het 'Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs' pakket is geschikt voor de volgende trainingsvormen:

Werkvormen

Het leerarrangement Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs bestaat uit:

 • Zelfscan (Integrale nulmeting) incl. persoonlijk opleidingsadvies

Vervolgens per applicatie aanwezig:

 • Nulmeting
  Een training starten met een nulmeting is handig wanneer je het huidige kennisniveau van je medewerkers inzichtelijk wilt maken. Welke kennis hebben zij op dit moment in huis? En wat is er nog nodig om tot het gewenste kennisniveau te komen? De resultaten uit de nulmeting leiden tot een geautomatiseerd individueel opleidingsadvies dat aan iedere medewerker precies laat zien welke onderdelen er nog verbeterd kunnen worden. Vanuit dit opleidingsadvies kunnen zij vervolgens direct de benodigde kennis opdoen in de theoriemodules.
 • Theoriemodule
  Aan de hand van verschillende interactieve werkvormen zoals instructievideo's, interactieve simulaties, het maken van opdrachten en het downloaden van naslagwerk kunnen medewerkers de benodigde kennis opdoen in de theoriemodules. De stof kan gericht worden geraadpleegd, maar het is ook mogelijk om de theoriemodules in hun geheel te doorlopen. Het maakt niet uit in welke volgorde: vrij navigeren is mogelijk.
 • Toets
  Na het doorlopen van de theoriemodules kan de deelnemer de training afsluiten door een toets te maken. Is de behaalde score 75% of hoger, dan kan er een persoonlijke "digitale rijbewijs" worden gedownload in de vorm van een certificaat.

Inhoud

Digivaardig

In Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs komen de volgende onderdelen aan bod.

Office 365 (tevens mogelijk met 2019/2016)

 • Word
 • Excel
 • Outlook
 • PowerPoint
 • OneDrive
 • Teams
 • Planner
 • Sway
 • OneNote

Overig

 • Basis Computervaardigheden 365
 • Cybersecurity & Privacy
 • Gezond Beeldschermwerk

Demo

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt een indruk krijgen van Integrated Learning Digivaardig in het Onderwijs door een korte demo te doen.


Doe de demo

Digivaardig in het Onderwijs portal

Digivaardig in het Onderwijs bestellen

Het leerarrangement kan zowel voor leerkrachten als voor leerlingen worden gebruikt. De kosten per onderwijsinstelling zijn onafhankelijk van het aantal deelnemers. De standaard licentie bestaat uit een digiscan (bestaande uit meerdere profielen) en het volledige aanbod online trainingen in een eigen leeromgeving.

 

Prijs
Standaard (onbeperkt aantal deeln.): € 12.500,00

Aanvullende opties (op aanvraag)

In aanvulling op de standaard licentie zijn de volgende aanvullende opties beschikbaar:

 • Ontwikkellicentie Test IT Online voor de ontwikkeling van organisatie specifieke inhoud;
 • Training en aanvullend support Test IT Online
 • Consultancy voor ontwikkeling eigen huisstijl, aanpassen van bestaande inhoud / profielen / rapportages of de ontwikkeling van maatwerk

Minder dan 40 deelnemers?
Dit leerarrangement is ook als individuele licentie beschikbaar. Ga naar het product.
Wat is het verschil?
Verplicht veld